Прогноза за Купата на Италия: Лацио - Рома


Прогноза за Купата на Италия: Лацио - Рома
Снимка: Guliver/Getty Images

1165 0

Ювентус си осигури комфортна преднина от 2 гола в първия полуфинален мач за Купата на Италия срещу Наполи.

Тази вечер ни очаква още по-голямо дерби от емоционална гледна точка. На Стадио Олимпико излизат големите съперници Лацио и Рома, които ще се борят за надмощие в сърцето на Вечния град.

Лацио прави повече от добър сезон до момента. Тимът се намира на пета позиция в първенството с изоставане от едва 4 точки от третата позиция, която дава възможност за влизане в групите на Шампионската лига.

"Римските орли" записаха 4 победи и едно равенство в последните си 5 мача от всички турнири. Ремито бе като домакин на Милан, като "росонерите" изравниха щастливо в края на срещата.

Чиро Имобиле върна своята голова форма и има 14 реализирани попадения в Серия А, а Баде Кейта също му помага в предни позиции.

Треньорът Симоне Индзаги свърши страхотна работа с тима на Лацио през сезона и сега бере плодовете на своя труд. Фелипе Андерсон, Лукас Билиа и Марко Пароло дърпат конците в средата на терена.

Рома също впечатлява през този сезон. Отборът отново единствен се бори за титлата с Ювентус, въпреки че най-вероятно отново ще заеме втората позиция в първенството.

Вчера полузащитникът на тима Раджа Наинголан заяви, че Рома ще се бори за требъл през този сезон, а това минава през задължителна победа в днешната среща.

Един Джеко има 29 попадения във всички турнири през сезона, което го прави един от най-клиничните и опасни нападатели в Европа.

Кевин Стротман, Мохамед Салах и Даниеле Де Роси ще подпомагат активно Джеко, но също така ще помагат и при разбиването на атаките на Лацио.

Прогноза на Sportlive.bg: Победа за Рома (2.20 коеф.)

Рискова прогноза: Победа за Рома с 2 гола разлика (3.60)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички