Ювентус с обрат и добър аванс след първия 1/2-финал с Наполи (ВИДЕО)


Ювентус с обрат и добър аванс след първия 1/2-финал с Наполи (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1022 0

Отборът на Ювентус спечели домакинството си от 1/2-финала за Купата на Италия срещу Наполи с 3:1 и си осигури добра преднина преди реванша на "Сан Паоло" на 5 април.

Двата отбора направиха приятен за гледане сблъсък, като след първата част гостите се оттеглиха с аванс от 1:0, но след почивката "Старата госпожа" наниза три безответни гола, с които спечели убедително първия 1/2-финал.

След 36' игра на "Ювентус Стейдиъм" Хосе Кайехон откри резултата, след като се възползва от перфектното центриране на Лоренцо Инсинье.

След почивката обаче момчетата на Масимилиано Алегри вдигнаха оборорите и само две минути след подновяването на играта изравниха резултата. Паоло Дибала нахлу в наказателното поле, където бе фаулиран от Амаду Диавара и сам застана зад топката. Ударът му от бялата точка беше безгрешен - 1:1.

В 64' бившият играч на неаполитанци Гонсало Игуаин се възползва от неразчетено излизане на Пепе Рейна и поведе Юве напред след попадение от малък ъгъл.

Пет минути по-късно се стигна до доста дискусионна ситуация. Гостите претендирата за нарушение в наказателното поле срещу Раул Албиол, а докато се организират в защита Дибала изведе Хуан Куадрадо в наказателното поле, където офанзивният играч беше препънат. Последва нова дузпа, която отново Дибала превърна в гол за 3:1.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички