Наинголан: Рома може да спечели требъл през този сезон


Наинголан: Рома може да спечели требъл през този сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

1802 0

Полузащитникът на Рома Раджа Наинголан смята, че отборът от Рим може да постигне требъл през този сезон. Според белгиецът "римските вълци" има всички шансове да триумфират в първенството на Серия А, Лига Европа и Купата на страната.

"Рома е силен отбор и се бори на три фронта през този сезон. Можем да спечелим всеки един от тях заради класата в нашия тим. Ние сме солидни в защита и притежаваме страхотни играчи. Няма много отбори, които могат да ни победят, особено ако играем на топ ниво".

Рома е на второ място в първенството на Италия с изоставане на 7 точки зад лидера Ювентус, но пък предстои мач между двата отбора, при това на Олимпико.

Лига Европа ще бъде не по-малко трудно препятствие за столичния тим. Жребият избра в 1/8-финалите да се срещнат Рома и Лион, което се очаква да бъде изключително тежка и оспорвана битка.

"Жребият бе доста неприятен за нас, но смятам, че имаме силите и увереността да излезем крайни победители от двете срещи", заяви Наинголан пред Football-Italia.

Най-голяма възможност за трофей пред "вълците" се явява Купата на Италия. Там тимът е на полуфинал срещу Лацио, а победителят от тази двойка ще играе срещу Ювентус или Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички