Левски обяви имената: Куп "сини" легенди стават част от благотворителния "Мач на надеждата"


Левски обяви имената: Куп "сини" легенди стават част от благотворителния "Мач на надеждата"
Снимка: Официален сайт на Левски

3659 0

От Левски обявиха, че солиден брой "сини" легенди ще вземат участие в благотворителната среща, организирана от Стилиян Петров - "Мача на надеждата".

Двубоят е на 6-и септември от 17 часа на Националния стадион "Васил Левски", като ще един срещу друг ще се изправят селекции с български и чуждестранни играчи. Наско Сираков, Даниел Боримиров, Христо Йовов и Станимир Стоилов са само част от имената на "сини" легенди, които ще вземат участие.

Ето какво написаха от "Герена" на официалния си сайт:

Куп „сини“ легенди, сред които мажоритарният собственик на ПФК „Левски“ и голмайстор №1 в историята на клуба - Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на УС Христо Йовов, ще вземат участие в благотворителния „Мач на Надеждата“, организиран от Фондация „Стилиян Петров“.

Двубоят ще се състои на 6 септември, сряда, а със събраните средства ще се даде възможност да се подобрят условията в няколко онкологични болници в страната, както и да се подпомогнат деца и младежи, борещи се с коварното заболяване.

Сред останалите участници, оставили трайна следа в историята на любимия отбор, личат имената на любимеца на Сектор „Б“ Димитър Иванков, Станимир Стоилов, Димитър Димитров - Херо, Мариян Христов, Илиян Стоянов, Илиан Илиев, Илия Груев и Здравко Здравков.

Сборният отбор от български легенди ще се изправи в шоу спектакъла срещу звездния отбор на чужденците. За да уважат бившия капитан на България и рекордьор по мачове с националната фланелка у нас ще пристигнат Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Неманя Видич, Юри Джоркаеф, Робер Пирес, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Гари Кейхил, Джо Коул, Шей Гивън, Ашли Йънг и още куп други любимци на милиони фенове по света.

6 септември, Национален стадион “Васил Левски”, 17:00 часа

🎫 БИЛЕТИ bilet.bg: bit.ly/44jq8ut

🎫 БИЛЕТИ epaygo: bit.ly/3OyGusG

🎫 БИЛЕТИ на касите на EasyPay в цялата страна

⚽️ Към събитието: https://fb.me/e/1jfQKzKBV".

Стилиян Петров коментира емоционално идния сблъсък, като сподели основното му желание, което иска да постигне чрез него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички