На "Сан Сиро" освиркаха Златан. Отговорът на Ибрахимович ще се помни дълго (ВИДЕО)


На "Сан Сиро" освиркаха Златан. Отговорът на Ибрахимович ще се помни дълго (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

10562 0

Златан Ибрахимович - един от най-доминиращите нападатели на 21-ви век, сложи край на кариерата си в неделя вечер на "Сан Сиро" след края на последния двубой на Милан за сезона. Шведът беше невероятен футболист, но винаги ще бъде помнен с легендарните цитати, които обичаше да дава - за себе си, за футбола и, най-вече, срещу критиците си. 

И, в последната си проява на футболния терен, Златан ни остави още един паметен момент, за който ще се говори дълго. 

Освирквания срещу Ибра и брилянтния отговор на Златан

Златан обяви лично края на футболната си кариера по време на емоционална реч пред препълнения стадион "Сан Сиро". Феновете на Милан бурно аплодираха и пляскаха на своя любимец, но на трибуните имаше и фенове на Верона. 

Златан ни

Именно те дръзнаха да освиркат шведския таран, докато той отправяше финалните си слова като футболист. Стадионът беше притихнал, защото всички слушаха какво има да каже Ибра. Разбира се, футболистът чу звучните освирквания и, в типичен стил имаше брилянтен отговор срещу тифозите на Верона: 

"Продължавайте да освирквате. Най-големият ви момент през тази година е фактът, че виждате мен", лаконичен бе Златан, а всички фенове на Милан, които бяха замълчали, за да чуят любимеца си, буквално изригнаха, ставайки на крака с мощни викове от радост. 

С това той само припомни на милионите фенове на футбола, че във всеки един момент той има последната дума. И последният смях. Ето и видеото, след което може да се насладите на настръхващите и най-добри кадри от оттеглянето на Златан от футбола

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички