Фракция на ЦСКА пожела да подари нов PlayStation на малкия фен на Бока Хуниорс


Фракция на ЦСКА пожела да подари нов PlayStation на малкия фен на Бока Хуниорс
Снимка: БГНЕС

4523 0

Страхотен жест се канят да направят от фракция на ЦСКА към малък аржентински фен, който нашумя във вчерашния ден. Малкият Бенхамин Кохан удиви целия свят с любовта си към Бока Хуниорс, след като с баща му продадоха мотора на таткото и PlayStation-а на детето, за да стигнат до Рио де Жанейро.

А там се игра финалът на Копа Либертадорес срещу Флуминензе. Бенхамин и баща му отидоха до славния "Маракана", но без да имат билет за зрелището. Не стана ясно дали детето е успяло да влезе на финала, но то удиви всички, заявявайки пред аржентинска медия, че заради Бока би останал бездомен и дори би дал световната титла на Аржентина.

От фен фракцията "Легион ЦСКА София" изразиха желание да подарят един PlayStation на малкия запалянко, като написаха, че са изпратили запитване до Бока Хуниорс с молба да им помогнат да открият Бенхамин. Запитване е пратено и до най-голямата фен фракция на аржентинския гранд. Ето какво написаха от "червената" фракция:

"Силно сме впечатлени от постъпката на Бенджамин Кохан, този малък фен на Бока Хуниорс, и това, което е направил, за да може да пътува до Рио де Жанейро за финала и да бъде близо до отбора, въпреки че няма билет за мача. С това той показа на целия свят какво означава искрена обич към любимия отбор.

В знак на признателност и уважение, ние от “Legion Ultras” CSKA Sofia, решихме да купим и подарим един Плейстейшън на този малък фен на Бока Хуниорс. Изпратили сме запитване до клуба и до най-голямата им фен фракция с молба да ни помогнат да открием и да се свържем с момчето, за да можем да му изпратим подаръка". Ето и видео с признанието на Бенхамин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички