"Атмосфера Аржентина": Малък фен на Бока се разделил с PlayStation и семейния мотор, за да отиде без билет в Рио (ВИДЕО)


"Атмосфера Аржентина": Малък фен на Бока се разделил с PlayStation и семейния мотор, за да отиде без билет в Рио (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1151 0

Страстта към футбола на феновете в Южна Америка се мери в различно измерение. За тях тази игра е над всичко, а любовта към клубните отбори е неизмерима. Лек за всяка болка и забрава на ежедневието - няма нещо по-важно от футбола за горещите привърженици.

Точно това показва и едно малко момче, фен на Бока Хуниорс, който пътува до Рио де Жанейро, за да гледа финала Копа Либертадорес срещу Флуминензе. На легендарния "Маракана" обаче аржентинските фенове останаха с разочаровани, тъй като отборът им не успя да ги зарадва с така мечтаната титла.

Аржентинската медия "TyC Sports" бе на място, за да отрази събитието и разговаря с момче, което, за да дойде от толкова далеч, твърди, че е продал своята PlayStation конзола, както и мотоциклета на баща си.

Най-изненадващото от всичко е, че въпреки тези лишения двамата с баща му "дори нямат билет". Не е ясно дали ще се опитат да получат пропуски в последната минута, за да влязат на Маракана, или ще се задоволят да проследят мача извън стадиона, където също ще има страхотна атмосфера.

Във всеки случай, момчето изглежда щастливо от самия факт, че е там в толкова важен ден за неговия отбор Бока Хуниорс. "Вижте какво е това. Това е Бока, лудница". А Марсело, който играе в Флуминензе, определи това като най-важната си титла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички