Френки де Йонг получи заветното "Да" от ученическата си любов в каньон, докато разпуска в САЩ (СНИМКИ)


Френки де Йонг получи заветното "Да" от ученическата си любов в каньон, докато разпуска в САЩ (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

2948 0

Скоро Френки де Йонг ще мине в отбора на семейните, след като преди броени дни чу заветното "Да" от ученическата си любов Мики. Влюбените обикалят Америка по време на ваканцията си и именно там 25-годишният национал на Нидерландия падна на колене и предложи брак. За място на романтичния жест той избра каньон в Национален парк Зион, който е разположен в югозападната част на щата Юта.

 " Нямам търпение да прекарам остатъка от живота с теб", написа Френки, след като русокосата му любима се разплака от радост и се хвърли в обятията му. "Казах „Да", похвали се Мики, която е с година по-млада от футболиста.

Красавицата е познато лице в Нидерландия, но не само като половинката на национала. Самата тя е професионален спортист – състезател е по хокей на трева, което е и детската й мечта. Тя има мачове за женския Ден Бош. Освен това е дизайнер и инфлуенсър с 1,5 милиона последователи в Инстаграм.

Той е в Барселона от 2019 година, когато беше купен за 75 милиона евро от Аякс. И тогава Мики беше до него и дори го придружи при представянето му на "Камп ноу". Връзката им е още от 2014 година, когато посещавали едно и също училище.

Вижте още: Лапорта обеща да се бори за оставането на Де Йонг в Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички