ВИДЕО: Бившата на Кличко се забърка в здраво меле в Холивуд


ВИДЕО: Бившата на Кличко се забърка в здраво меле в Холивуд
Снимка: Getty

8891 0

Бившата приятелка на Владимир Кличко - Хейдън Пенетиър, беше "щракната" да участва в здраво меле пред заведение в Лос Анджелис, пишат в САЩ. 

Оказва се, че актрисата е взела дейно участие в бой, до който се е стигнал, след като настоящият приятел на красавицата се е забъркал в здрав спор, заради който всички участници в него са били изхвърлени от заведението. 

Както е известно, Хейдън е бивша приятелка на Владимир Кличко, като двамата имат и дъщеричка. Защо Хейдън се е замесила в поредния скандал и участието на Пенетиър в боя в Лос Анджелис вижте в iWoman.bg

Пенетиър наскоро се събра отново с бившия си приятел Брайън Хикерсън, когото обвини в домашно насилие, но все пак му прости. Проблемите между двамата обаче продължават с пълна сила, което се доказва и от най-скорошните случаи. 

Иначе самата Пенетиър се опитва да е максимално да помага на братята Кличко, които са част от отбраната на Киев по време на руската инвазия в Украйна. Наскоро красавицата отправи пламенно послание до братята Кличко (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички