Треньорът на Ал Насър с признание: Кристиано знае, че това са последните моменти в кариерата му


Треньорът на Ал Насър с признание: Кристиано знае, че това са последните моменти в кариерата му
Снимка: Getty Images

9433 0

Старши треньорът на Ал Насър - Луис Кастро, направи емоционален коментар по адрес на най-великия футболист, който е тренирал през кариерата си - Кристиано Роналдо. 

Специалистът е на мнение, че португалецът е в "залеза" на кариерата си и в момента изживява последните моменти като футболист. Той обаче отчете държанието на Роналдо и е категоричен, че легендата е пример за съотборниците си. 

Коментарът на треньора

"Кристиано преживява много щастлив момент и той го разбира. Ще говоря малко за него, без да има нужда, така че се извинявам предварително. Роналдо знае, че изживява последните моменти от кариерата си, така че няма нищо по-хубаво от това да се наслаждаваш.

Нищо по-хубаво от това да бъдеш щастлив, защото мислите в последните моменти от състезанието са тези, които често остават до края на живота.Той винаги ще има "Златната топка", остава голмайстор в Шампионска лига и европейски шампион...

Всичко това ще остане с него завинаги, но последните моменти остават по специален начин...Щастлив съм да бъда треньор на играч, който въпреки възрастта си харесва футбола, обича да тренира, харесва своите съотборници... Той е модел за подражание за всички около него", категоричен е Луис Кастро. 

Вижте къде да гледате Кристиано Роналдо НА ЖИВО по ТВ в събота!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички