Поредният: Звезда на Ливърпул става съотборник с Роналдо и Мане през зимата?


Поредният: Звезда на Ливърпул става съотборник с Роналдо и Мане през зимата?
Снимка: Getty Images

4668 0

Полузащитникът на Ливърпул - Тиаго, все още не е решил къде да продължи кариерата си. Той обаче е насочил поглед към дестинация, станала особено популярна в последно време.

Слуховете

Халфът обмисля трансфер в саудитския Ал Насър, където да се събере с бившия си съотборник Садио Мане, както и с Кристиано Роналдо, Емерик Лапорт и Марсело Брозович, пише "El Nacional". 

"Рицарите на Наджд" искат да свалят от трона Ал-Хилал през новия сезон. Прекият им конкурент за титлата обаче се подсили с големи имена като Неймар, Кулибали, Милинкович-Савич и Рубен Невеш. Това от своя страна принуджава Луис Кастро да продължи да подсилва редиците си.

Ситуацията с Тиаго

32-годишният испанец е съпътстван от поредица от контузии. През новата кампания до момента той няма записана нито минута, въпреки че се очаква скоро да бъде на разположение за Юрген Клоп. Специалистът обаче вече има своите нови титулярни избраници на поста и е малко вероятно Алкантара да си възвърне напълно доверието му.

Договорът на полузащитника с мърсисайдци изтича през лятото на 2024-а година. На Острова твърдят, че клубът няма намерения да му предлага нов такъв. Това означава, че от януари той ще може свободно да преговаря с други тимове.

"Червените" от своя страна няма да търсят сериозна сума за правата му, тъй като целят да осъществят продажба, вместо да го изпуснат като свободен агент. 

Тиаго бива свързван и с евентуално преминаване в турски клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички