Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме мача от Сауди Про Лигата - Кристиано Роналдо в чудовищна форма


Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме мача от Сауди Про Лигата - Кристиано Роналдо в чудовищна форма
Снимка: Getty Images

2151 0

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо продължава да ниже гол след гол и на клубно, и на национално ниво. В последната пауза Португалия изигра два мача от квалификациите за Евро 2024, а в тях 38-годишният нападател се отличи с 4 попадения.

Той е в чудовищна форма и за Ал Насър. Кристиано е водещият голмайстор на Саудитската професионална лига с 10 попадения и 5 асистенции. В последната среща за своя тим обаче не успя да се разпише и Ал Насър бе изравнен в самия край след красив гол.

Така отборът пропусна да се доближи до лидера Ал Хилал, който е с 23 точки. Втори е Ал Тавун с 22, докато Ал Насър е с 19, колкото има и актуалният шампион Ал Итихад. Сега Роналдо и компания се изправят срещу Дамак.

Отборът е на 10-а позиция с 10 пункта и е в ролята на пълен аутсайдер в този дуел. Въпреки това е в серия от три поредни мача без загуба, като това включва и две победи. Равенството пък дойде срещу лидера Ал Хилал.

Ал Насър и Дамак се изправят един срещу друг от 18:00 часа българско време в дома на Роналдо и компания. Двубоят ще бъде излъчен пряко по COSMOTE Sport, Polsat Sport News, Polsat Sport Premium 1, Prima Sport 4 (Rom), Sport 2 (Cze), Sport Italia, SportKlub (Cro), SportKlub (Mon), SportKlub (Ser), SportKlub (Slo), Sport TV (Por).

А току преди мача Ал Насър посрещна героя Роналдо със специална торта (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички