След Мондиал 2022 - Меси омаловажи 7-те си "Златни топки": Те нямат значение


След Мондиал 2022 - Меси омаловажи 7-те си "Златни топки": Те нямат значение
Снимка: Getty images

4583 0

Новият футболист на Интер Маями - Лионел Меси, направи любопитен коментар през последните часове. Той сравни тежестта на "Златната топка", която е печелил в кариерата си рекордните 7 пъти, със Световната титла, завоювана с Аржентина преди половин година.

Тя бе първа в кариерата на легендата, след като "Гаучосите" се проваляха последователно на миналите форуми, но 2021 г. бе повратна за тях след първия успех на Копа Америка в присъствието на Меси. 

Нападателят, отново фаворизиран за отличието на списание France Football, бе категоричен, че "Златните топки" нямат особено голямо значение за него след световния триумф. Винаги съм казвал, че най-важни за мен са колективните награди, припомни аржентинецът.

Мнението на Меси

"Златната топка" има ли значение за мен? Не, на този етап от живота ми това вече не е важно за мен. Винаги съм казвал, че за мен не са важни индивидуалните награди, а най-важни са колективните.

Най-важната награда в момента е Световната купа. Това е най-голямата награда за мен", категоричен е аржентинецът, който припомни, че винаги е бил на това мнение. 

Вижте кой е по-добър между Ал Насър на Роналдо и Интер Маями на Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички