Шакил О'Нийл: Веднъж намерих портфейла на Бекъм и реших да се пошегувам с него


Шакил О'Нийл: Веднъж намерих портфейла на Бекъм и реших да се пошегувам с него
Снимка: Getty Images

2386 0

Бившата баскетболна звезда Шакил О'Нийл разказа интересна история, свързана с Дейвид Бекъм. Американската легенда разкри, че един ден в Бевърли Хилс е намерил портфейла на Дейвид Бекъм и е решил да се пошегува с него.

"Един ден се разхождах из Бевърли Хилс и намерих портфейл. Обикновено, когато ги намеря, просто вадя всички пари и изхвърлям портфейлите, но това беше хубав портфейл. Погледнах и видях, че там пише "Дейвид Бекъм".

Помислих си: „Това не може да е истина“ и тогава погледнах личната карта и там също беше Дейвид Бекъм. Не исках просто да го предам на рецепциониста, затова проследих Бекъм", разказа О'Нийл, цитиран от "Mirror".

"И тогава реших да се пошегувам с него и се престорих на непознат: "Имам портфейла ти, ще ти струва милион долара, за да го върнеш". Но той знаеше, че съм аз и каза: "Шак, спри да играеш".

Казах: "Дейв, намерих портфейла ти". Най-смешното е, че той каза: „В портфейла имаше малко пари. Не знаеш ли? И аз казах "не", добави той. А ето какво разказа Дейвид за момента след разкритието, че изневерява на Виктория. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички