Семейство Бекъм засрами това на Лионел Меси при най-богатите футболни двойки, Роналдо е втори


Семейство Бекъм засрами това на Лионел Меси при най-богатите футболни двойки, Роналдо е втори
Снимка: Getty Images

9013 0

В специалния филм, посветен на него, Дейвид Бекъм може и да се подигра на съпругата си Виктория относно завидното ѝ високо финансовото положение още като дете, но и като двойка далеч не са оплакване.

Двамата печелят огромни суми, като благодарение и на бизнеса на Виктория, оглавяват класацията за футболната двойка, която печели най-много пари.

Затова допринесе и документалния филм на Netflix, наречен "Бекъм", който се изкачи до номер едно в платформата за стрийминг в световен мащаб. Припомняме, че Бекъм направи емблематичната кариера с Манчестър Юнайтед, Англия и Реал Мадрид, а успехът следваше Виктория, след като напусна Spice Girls и се превърна в модна икона.

Кои са най-богатите футболни двойки?

Семейство Бекъм отвя конкуренцията

Женен от 1999 г., Бекъм се оттегли през 2013 г. и оттогава посвещава по-голямата част от времето си на притежавания  отбор от МЛС. Нещо, което реализира с Интер Маями през 2018 г. Отборът от Флорида влезе в МЛС през 2020 г. и оттогава направи прогрес в спорта, подписвайки с Лионел Меси като свободен агент през лятото.

Неговото пристигане доведе до огромни тълпи в САЩ и Канада, а нетната стойност на семейство Бекъм се оценява на 412,1 милиона паунда.

Междувременно Меси е трети в списъка заедно с партньорката си Антонела Рокуцо, които са женени от 2017 година. Те са далеч от първото място с с нетно състояние от 182 милиона паунда.

Между нападателя и собственика на Интер Маями има едно много разпознаваемо име - Кристиано Роналдо. Звездата на Ал Насър и партньорката му Джорджина Родригес са само малко зад Бекъм с нетна стойност от 410,5 милиона паунда, според изследване на "Gambling Zone". Наскоро и Виктория Бекъм оглави подобна класация, но самостоятелно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички