Колийн Рууни надмина мъжа си по доходи


Колийн Рууни надмина мъжа си по доходи
Снимка: Getty Images

6048 0

Колийн е новият шеф на семейство Рууни! Жената на бившия нападател на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни вече изкарва повече от него. Колийн подписа договор за милиони с "Дисни" за излъчването на документален филм за войната й с друга футболна половинка - Ребека Варди. Няколко от водещите компании водиха истинска битка за правата на лентата и в крайна сметка Колийн е сключила най-добрата сделка. Тя е на стойност няколко милиона паунда, съобщава английският "The Sun".

" Това е огромна сделка за Колийн - във всеки смисъл. За първи път от 20 години тя ще поеме основната издръжка на семейството - казва източник на изданието. - Сега обществеността ще види от първа ръка какви щети нанесе целият този случай върху нея и семейството й и защо е предприела действията, които предприе. Това ще бъде телевизионен динамит."

От своя страна, Уейн Рууни ще трябва да поработи доста време, за да спечели подобна сума. Бившият капитан на Англия в момента е треньор на американския Ди Си Юнайтед, където изкарва скромните за стандарта си 800 000 паунда на година. Парите от филма на Колийн ще успеят да запълнят семейния бюджет, който намаля сериозно, откакто Рууни сложи край на футболната си кариера.

Всичко това стана, след като жената на легендата на Юнайтед спечели дългоочакваното дело срещу половинката на Джейми Варди, което бе следено с огромен интерес на Острова. Съдът отсъди в полза на Колийн, която обвини публично Ребека Варди, че е предоставяла на английските таблоиди информация от личния й профил в една от социалните мрежи.

От своя страна, Ребека заведе дело за клевета, което завърши безславно за нея. Двете дами натрупаха по около 1,5 милиона паунда за съдебни такси, като изслушването е насрочено за 21 септември, за да се реши кой какво плаща. Колийн настоява Ребека да плати всичко, тъй като е загубила делото.

Г-жа Варди има шанс да избие част от парите, тъй като също е ухажвана от телевизионни компания да разкаже своята версия за скандала.

Вижте още: Бенджамен Менди е заплашен от доживотен затвор за изнасилванията!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички