ВИДЕО: Ето какви луксозни автомобили шофират звездите на Манчестър Юнайтед


ВИДЕО: Ето какви луксозни автомобили шофират звездите на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

5151 0

Да си футболист на Манчестър Юнайтед означава не само да се раздаваш на 100% на терена, но и да поддържаш едно високо ниво и да държиш на имиджа си. 

В социалните мрежи бе разпространено видео, в което се вижда какви коли карат звездите на "червените дяволи". Във видеоматериала, който вероятно е заснет от почитател на отбора, се вижда как футболистите влизат/излизат от тренировъчния център на тима, карайки своите луксозни автомобили.

От самото видео можем да направим заключение, че футболистите на Ерик тен Хаг наистина имат вкус. Можем да видим как мегазвездата на тима Кристиано Роналдо пристига със своето Бентли, Хари Магуайър и неговият Рейндж-Роувър и новото попълнение Кристиан Ериксен със спортното си Порше. Маркъс Рашфорд пък реши да покаже на какво е способен неговият Мерцедес, като подаде бясна газ.

Изненадата на видеото обаче бе помощник треньора на "червените дяволи" - Мичъл ван дер Гааг, пристигайки на тренировка с Ламборгини, което се оценява на повече от 250 хиляди паунда.

На "Олд Трафорд" определено знаят какви коли да карат, но сега има по-важна работа за вършене, а тя е да бъде затвърдена победата срещу Ливърпул с още една такава в предстоящия мач на "дяволите" със Саутхямптън. Междувременно ето как приятелката на Роналдо - Джорджина Родригес възмути църквата. 

Тук може да се насладите на луксозните автомобили на футболистите на Юнайтед: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички