Саша Илич: Сезонът не беше добър, виждам се в Партизан


Саша Илич: Сезонът не беше добър, виждам се в Партизан
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8230 0

Настоящият наставник на ЦСКА и легенда на Партизан - Саша Илич, сподели мнението си за изминалия сезон на отборите пред изданието в родината му - "Meridian Sport".

И докато воденият от ветерана тим бе до края в борбата за титлата, то "гробарите" записаха изключително слаб сезон и завършиха четвърти с цели 26 точки пасив спрямо големия съперник Цървена звезда.

Неслучайно на няколко пъти младият специалист усилено бе свързван със завръщане в Белград, където да поеме местния "черно-бял" колос. Той обаче изключва към момента подобна възможност, макар и да има желанието някога да поеме "гробарите".

Мнението на Илич

"Следя Партизан, когато имам време. Той направи много по-слаби резултати през сезона, но това вече е в миналото. Миналото трябва да бъде оставено като предупреждение, за да не се повтарят подобни неща. Партизан, както и ЦСКА, е клуб, който всяка година иска трофей. Този сезон не беше добър, надявам се следващият да е по-добър.

Никога не се знае какво ще донесат денят и нощта, особено в треньорството. Със сигурност Партизан е моят клуб, където се виждам един ден. Кога ще е – наистина не знам. Това, за което мисля сега, е, че Партизан трябва да подобри начина си на игра, така че следващият сезон да бъде много по-добър от миналия", добави Илич за бъдещето си и желанието някога да поеме столичния тим в родината си. 

Вижте кой победи най-тежко ЦСКА на Саша Илич в рамките на година!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички