Саша Илич обяви 4-ма, които не са вече част от ЦСКА, и назова целите за сезон 23/24


Саша Илич обяви 4-ма, които не са вече част от ЦСКА, и назова целите за сезон 23/24
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4945 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич обяви, че четирима от досегашния състав вече не са футболисти на тима. Това са Дауда Бамба, Жеферсон, Маурисио Гарсес и Галин Минков. Сърбинът говори пространно за селекцията на клуба преди днешната тренировка в Панчарево.

Илич очаква нови попълнения

"Сейни Санянг още днес ще тренира с нас. Радвам се, че успяхме да го привлечем. Надявам се, че играчите ще го приемат добре. Имаме играчи, чиито договори изтекоха и те вече не са тук. Очаквам и нови, те трябва да дойдат съвсем скоро. С ръководството говорихме само за позициите на футболистите, които са ни нужни, а не за конкретни имена.

Футболистите, които очакваме, на някои от тях няма да им бъде лесно да се адаптират. Ще им трябва време. Надявам се, че ще дойдат такива играчи, които ще ни помогнат", заяви Илич.

Целите за следващия сезон

"За мен най-важното е да дойдат футболисти, които са качествени. Казах го и за българи, и за чужденици, важното е да ни помогнат. Целите на клуб като ЦСКА са да спечели всичко, което може", допълни той.

"ЦСКА е отбор, който всяка година трябва да се бори за трофеи. Миналият сезон бяхме много близо до това, не успяхме, но това ни дава основата, за да опитаме отново.

Миналият сезон имаше мачове, в които играхме добре, имаше и такива, в които не играхме както исках. Искам да вървим стъпка по стъпка, за да можем да поправим нещата от миналия сезон", завърши наставникът на "червените". Според слуховете ЦСКА работи по трансфера на халф от Азербайджан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички