Илич за Сепси: Падна ни се най-трудният възможен противник, но ще дадем всичко да ги отстраним


Илич за Сепси: Падна ни се най-трудният възможен противник, но ще дадем всичко да ги отстраним
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2148 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич определи съперника на тима в Лига на конференциите като най-трудния възможен. Той обеща, че неговият отбор ще даде всичко, за да отстрани румънския Сепси във втори предварителен кръг на турнира.

"Мисля, че това беше най-трудният съперник, който можеше да ни се падне. Млад отбор, но доста качествен. Вече десетина години са в елита на Румъния. Очаква ни изключително труден мач.

На предната подготовка играхме контрола с тях, която загубихме с 0:4. Видяхме, че са много сериозен противник. Изтеглихме най-трудния противник, но ще дадем всичко, за да ги отстраним", обеща той преди днешната тренировка в Панчарево.

"За нас ще бъде доста по-трудно (в евротурнирите, б.а), защото ще играем срещу добър отбор още на старта. Можеше да играем с доста по-слаб съперник, като се има предвид, че бяхме поставени при жребия.

Когато подписах с ЦСКА, знаех отлично къде ще дойда, наясно бях с това какъв клуб е ЦСКА. Знаех за всичко, знаех за проблемите. Не станахме шампиони, но успяхме да направим една добра атмосфера, да върнем феновете. Това ще бъде нашата цел и за следващия сезон", завърши сръбският специалист. Илич говори и за целите на ЦСКА и кои играчи вече не са в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички