Легенда на Сърбия оцени Илич и намекна: Левски искаше Саво заради Саша


Легенда на Сърбия оцени Илич и намекна: Левски искаше Саво заради Саша
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2212 0

Легендата на сръбския футбол - Любинко Друлович, който достигна с родината си до Мондиал'98 и Евро 2000, направи известен коментар около футбола в България

Сега 5-кратният шампион на Португалия с Порто е асистент на Драган Стойкович в националния тим на Сърбия. Той сподели пред Sportal, че следи развитието на футбола по родните географски ширини, където доскоро бе спекулирано, че Саво Милошевич може да поеме Левски.

Мнението на Друлович

В тази връзка специалистът обясни, че Саша Илич е "отворил вратите" на сръбските треньори в България с резултатите, които постигна с ЦСКА през изминалия сезон:

"Да, знам, следя новините. Разбрах, че Саво е кандидат за наставник на Левски. Надявам се това да се случи, защото той е много добър специалист. Саша Илич отвори вратите в България за сръбските треньори с отличните си резултати, които постига с ЦСКА. Надявам се Саво Милошевич да направи същото с Левски, ако един ден се стигне до назначението му".

 Друлович оцени и родния футбол, като подчерта същинската доминация на Лудогорец през последното десетилетие. Самият той стиска палци славните ЦСКА и Левски да се върнат по местата си и да направят по-оспорван футбола у нас:

"Следя българския футбол, разбира се. Лудогорец доминира в него през последното десетилетие. Отборът представя прилично вашия футбол в Европа, но забелязвам, че големите клубове бавно надигат глава - ЦСКА и Левски. Ще бъде страхотно, ако те се изправят на крака и направят българския шампионат по-оспорван. Желая ви най-искрено да се върнете на славния път, на който бяхте през 90-те години, и да създадете нови футболисти като Христо Стоичков, Емил Костадинов, Трифон Иванов. Знам, че това е труден процес, но България разполага с достатъчно таланти. Винаги сте ги имали. Време е да се върнете на мястото, което заслужавате".

Вижте кой е първият трансфер за лятото, което ЦСКА обяви!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички