Роналдо преди 6 седмици: Щях да отида в Саудитска Арабия, ако беше само за пари (ВИДЕО)


Роналдо преди 6 седмици: Щях да отида в Саудитска Арабия, ако беше само за пари (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2952 0

Прословутото интервю на Кристиано Роналдо пред Пиърс Морган продължава да преследва португалеца 6 месеца по-късно, след като част от него бе припомнена в социалните мрежи при представянето на легендата като играч на Ал Насър.

Въпросният материал на практика направи Роналдо безработен, тъй като частта за бившия му клуб Манчестър Юнайтед навреди безвъзвратно на връзките му с "червените дяволи" и те се разделиха по взаимно съгласие още преди Мондиал 2022.

В социалните мрежи обръщат внимание на един от въпросите на английския журналист, който в материала всъщност направи и едно твърдение, потвърдено от звездния си гост:

"Ако ставаше дума само за пари, щеше да си в Саудитска Арабия и да печелиш откупа на този крал, но не това те мотивира. Искаш да останеш на върха", коментира 57-годишният водещ, докато Роналдо моментално отсече: "Точно така".

Португалецът добави, че се чувства сигурен във възможностите си да вкарва още много голове, с които да помога на отборите си, въпреки че това не успя да стори с Португалия на Мондиал 2022.

 Вижте първия гол на Кристиано Роналдо като футболист на Ал Насър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички