Вместо гол - в тъч: първи опит за технично отиграване на Кристиано Роналдо с Ал Насър - кошмар (ВИДЕО)


Вместо гол - в тъч: първи опит за технично отиграване на Кристиано Роналдо с Ал Насър - кошмар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

17873 0

Десетки хиляди се събраха в дома на Ал Насър в Саудитска Арабия, за да станат свидетели на официалното представяне на новата голяма звезда на тима Кристиано Роналдо. Никога в страната не е пристигала по-голяма футболна звезда, за да бъде част от местния шампионат.

След като бе представен, Кристиано направи и първата си тренировка с новите си съотборници. Смело може да се каже, че всички привърженици на стадиона следяха под лупа какво точно прави португалеца.

Мнозина от тях бяха извадили и мобилните си устройства, за да заснемат (почти) всяко негово движение и отиграване. Всеки път, в който той пращаше топката в мрежата, целият стадион се радваше.

Имаше обаче и едно несполучливо отиграване на Кристиано, когато той опита технично да реализира покрай вратаря. Това бе заснето от фен по трибуните и впоследствие качено в интернет пространството.

На него се вижда как Кристиано получава центриране и опитва да насочи с пета топката в мрежата. Опитът му за технично изпълнение обаче е меко казано неуспешен и се вижда как топката се насочва към тъчлинията. Можете да видите случилото се на видеото по-долу в материала.

Все пак се получи истински празник за всички присъстващи, а Кристиано Роналдо направи куп жестове към феновете на Ал Насър от самото начало (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички