Има ли шанс за Кристиано Роналдо в Шампионска лига? Треньорът на Нюкасъл отговори (ВИДЕО)


Има ли шанс за Кристиано Роналдо в Шампионска лига? Треньорът на Нюкасъл отговори (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3523 0

Мнозина останаха шокирани, когато официално бе оповестено, че Кристиано Роналдо е част от Ал Насър. Малко след това пък тръгнаха спекулациите, че всъщност португалецът може да се озове под наем в отбор от английската Висша лига.

Става въпрос за Нюкасъл, чийто собственици са от Саудитска Арабия (откъдето е и новият клуб на Кристиано). Условието бе тимът да попадне в топ 4 и зона "Шампионска лига". "Свраките" се представят впечатляващо до момента и заемат 3-то място във временното класиране.

Има ли шанс Кристиано Роналдо да играе в Нюкасъл?

В последния кръг завършиха наравно 0:0 с лидера в подреждането Арсенал и затвърдиха добрите впечатления, които оставят. След срещата мениджърът на тима Еди Хол бе помолен да коментира информациите за потенциално преминаване на Роналдо в състава му.

"Желаем на Кристиано всичко най-хубаво в новото му начинание, но няма истина в тази информация" - бе кратък и ясен Еди Хол.

Португалецът вече бе представен официално пред феновете на новия си тим. Кристиано Роналдо направи куп жестове към Ал Насър още в самото начало (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички