В Португалия сигурни: Кристиано Роналдо приключи с Жорже Мендеш след 20 години


В Португалия сигурни: Кристиано Роналдо приключи с Жорже Мендеш след 20 години
Снимка: Guliver/GettyImages

2428 0

Кристиано Роналдо и Жорже Мендеш са прекратили работните си взаимоотношения след близо 20 години съвместен труд. Както е известно, Мендеш бе агентът на футболиста на Ал Насър, но е ясно и че двамата имаха по-сериозни отношения от това - а именно приятелство.

Мендеш бе човекът зад онзи сензационен и рекорден трансфер на Кристиано от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид през 2009 година. Той бе с ключова роля и за завръщането на Роналдо на "Олд Трафорд".

От известно време обаче се говори, че всъщност отношенията между двамата в последните 18 месеца не са толкова добри. Вече имаше слухове, че те не работят заедно, а сега португалското издание Publico информира, че това е наистина е така.

То допълва, че Мендеш на първо място не е одобрил интервюто на Кристиано с Пиърс Морган, което доведе до горчив край на кариерата му в Юнайтед. Агентът е знаел, че след такова интервю шансовете на Кристиано да отиде в друг топ европейски клуб са изчезнали.

Publico пише, че Роналдо си е мислел, че с добро представяне на Световното първенство ще привлече големите клубове към себе си, но Мендеш не е бил толкова уверен и е знаел, че само Ал Насър може да отговори на финансовите му изисквания.

С приближаването до този трансфер в страната от Саудитска Арабия, A Bola (друго португалско издание) информира, че Роналдо е зарязал Мендеш и е наел друг персонален агент - Рикардо Регуфе. Те се познават още откакто Роналдо бе в Мадрид, когато португалецът подписва договор с компания за спортна екипировка.

Има ли все пак шанс за Кристиано Роналдо в Шампионска лига - отговорът от треньора на Нюкасъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички