Роналдиньо играе джитбол в затвора (ВИДЕО)


Роналдиньо играе джитбол в затвора (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5465 0

Бразилската футболна звезда Роналдиньо продължава да се намира в затвор в Парагвай, след като бе заловен за опит да влезе в страната с фалшив паспорт. Усмихнатата легенда обаче не спира да се забавлява и да привлича вниманието на феновете си дори зад решетките.

В социалната мрежа Twitter се появи видео, на което се вижда как Роналдиньо играе джитбол с още трима затворници, а острани стоят десетки други, които просто наблюдават играта и се наслаждават на техниката на бившия футболист на Барселона. Преди известно време се появиха информации, че затворниците дори се карат, за да привлекат Роналдиньо за свой съотборник.

Рони показва, че не е загубил от техниката си, демонстрирайки отличен контрол над топката. Все пак си личи умора в бившия футболист, който прекрати кариерата си още през 2015-а и едва ли полага толкова големи усилия за физическата си подготовка, както преди.

Носителят на "Златната топка" от 2005 година е заплашен от това да бъде осъден на шест месеца затвор. Роналдиньо бе арестуван в началото на март, което го принуди да изкара рождения си ден зад решетките, макар и привелигирован (снимки).

Преди това бразилецът бе заснет да пие и да раздава автографи в затвора (снимки). Бившият футболист определено не губи времето си в Парагвай, макар и по този непредвиден начин. А как Роналдиньо бе изведен с белезници на ръка - вижте в този материал (видео).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички