Половин година затвор заплашва екс звездата Роналдиньо


Половин година затвор заплашва екс звездата Роналдиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

2577 0

Бившата звезда на Бразилия и Барселона Роналдиньо и неговият брат Роберто Азис ще останат в ареста по време на делото срещу тях за използване на фалшиви паспорти, реши съдът в Асунсион тази нощ.

Двамата се изправиха пред съда, след като по-рано тази седмица бе обявено, че са влезли в Парагвай с фалшиви документи за самоличност. Съдия Клара Руис Диас, която гледа мярката за неотклонение, е преценила, че има опасност двамата да напуснат страната и затова е разпоредила те да останат под стража, отказвайки молбата им за домашен арест. Тя също така е отхвърлила и твърденията на Азис, че има сърдечно заболяване, тъй като той не е представил документи, които доказват това.

Според парагвайските закони, прокуратурата разполага с шест месеца, за да завърши разследването и да подготви обвинението, което означава, че е възможно Роналдиньо да остане в ареста половин година. Адвокатът на носителя на "Златната топка" за 2005 година определи решението на съдийката като "невероятно" и обяви, че то ще бъде обжалвано. А защо се стигна до това бившата суперзвезда да влезе в страната с фалшив паспорт вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички