Затворници се карат, за да привлекат Роналдиньо за свой съотборник


Затворници се карат, за да привлекат Роналдиньо за свой съотборник
Снимка: Getty Images/Guliver

8135 0

Роналдиньо, без съмнение, е най-желаният съотборник във футболните турнири, но не където и да е, а в парагвайския затвор, където е задържан. Бразилецът бе хванат с фалшив паспорт и в момента чака за провеждането на делото му.

Според ABC бившият играч на Барселона е получил мнобество запитвания да се присъедини към техните отбори. "Ако Роналдиньо се съгласи да вземе участие в турнир в затвора, то няма да му е позволено да вкарва голове. Ще трябва само да подава на други и те да вкарват. Това е условието, което ще му наложат съотборниците му.  Както винаги - Роналдиньо прие „строгото“ правило с широка усмивка", заяви журналист на изданието.

В социалните мрежи се появиха СНИМКИ, на които се вижда как световният шампион с Бразилия се е сближил с останалите обитатели на парагвайския затвор, като е във видимо добро настроение, с чаша в ръка, и подписва фланелките на останалите. А неприятната гледка за всеки футболен фен - Роналдиньо в белезници - вижте ВИДЕО в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички