Коронавирусът влошава ситуацията и за Роналдиньо


Коронавирусът влошава ситуацията и за Роналдиньо

4705 0

Ситуацията за футболната легенда и любимец на няколко поколения - Роналдиньо, може да се влоши допълнително и да не се развие по най-добрия сценарий. Причина за това е... коронавирусът, който със сигурност не влияе негативно само на бразилеца.

Оказва се, че поради COVID-19 в съда в Парагвай не може да пристигне ключов свидетел по делото срещу Роналдиньо и неговия брат. Първоначално на футболната легенда от миналото му бе отказано да бъде пуснат временно от ареста, защото бе решено, че има риск да се укрие.

Сега ситуацията става по-зле, защото Далиа Лопес - бизнесдамата, която е замесена в организирането на пътуването на Роналдиньо и неговия брат в Парагвай, не се яви в съда. Нейният адвокат отдаде това на факта, че тя има високо кръвно налягане и диабет 2-ра степен, което я прави потенциална жертва на коронавируса.

Междувременно, преди дни се появи СНИМКА на Роналдиньо от затвора в Парагвай, на която се вижда как той пие и раздава автографи на затворниците. Вижте я - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


8 любопитни факта за дузпата

1. В много футболни справочници се твърди, че дузпата е измислена от някакъв ирландец на име Джон Пеналти. Трудно...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама