Папазов разясни за разказа си и намеси "популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков"


Папазов разясни за разказа си и намеси "популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

9203 0

Баскетболният ръководител - Константин Папазов, излезе с уточнения за разказа си пред Йонислав Йотов - Тото, който е на няколко месеца, но нашумя през последните дни. 

Тити обясни, че не може да се прави никаква връзка с ужасяващото насилие срещу момиче по родните ширини наскоро, което предизвика огромно недоволство в цялата страна.

Уточнението на Папазов

"Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков.

Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент. Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15-и март и инцидент отпреди 28 години.

Пълни лъжи са, че е била непълнолетна. Беше на 19 г. Това се случи в края на август, началото на септември 1995 г. Тя е родена на 15 май 1976 г. Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а

Дори не знам защо разказах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави", обясни известният баскетболен специалист за историята си, която нашумя през последните дни и часове. 

Ето го въпросния разказ, която Константин Папазов разказва пред Тото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички