Специално присъствие за Левски - ЦСКА: Илиана Раева, Наско Сираков и Тити Папазов на трибуните


Специално присъствие за Левски - ЦСКА: Илиана Раева, Наско Сираков и Тити Папазов на трибуните
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1692 0

Последният кръг от сезона в българската Първа лига трудно би бил по-зрелищен. Интрига до края и за титлата, и за мястото, даващо право на директно участие в европейските клубни турнири. На всичкото отгоре и големият сблъсък у нас - Левски срещу ЦСКА.

За срещата на Националния стадион "Васил Левски" символичният домакин ще има подкрепата на важни фигури. На трибуните ще са мажоритарният собственик Наско Сираков, неговата съпруга Илиана Раева, както и президентът на баскетболния клуб на Левски - Константин Папазов.

И тримата вече пристигнаха на стадиона, като ще бъдат в официалната ложа на Националния стадион. Сблъсъкът между двата отбора ще започне в 18:45 часа, като главен арбитър ще бъде Драгомир Драганов.

Варненецът ще има за асистенти Диян Вълков и Христо Хаджийски. Четвърти съдия ще бъде Георги Гинчев, а за ВАР ще отговаря Красен Георгиев. Ще можете да следите дербито от Първа лига Левски - ЦСКА НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички