Папазов: Рано или късно тук ще дойде чужд инвеститор и ще вземе Левски


Папазов: Рано или късно тук ще дойде чужд инвеститор и ще вземе Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3959 0

Баскетболният треньор и запален фен на Левски - Тити Папазов, изрази увереност, че "синият" футболен клуб скоро ще бъде спасен. Той коментира и последното дерби с ЦСКА за сезона, както и назначението на Николай Костов за нов наставник на тима.

"Пред Левски има огромно бъдеще. В цяла Европа влязоха огромни инвеститори. Спортът е огромна сцена. Управляващите не могат да осъзнаят колко е огромен спортът. Рано или късно в България ще дойде чужд инвеститор и няма съмнения, че минава през Левски. Вярвам в чудеса и рано или късно ще стане.

Ще дойде денят, в който Левски ще е спасен. Тези шест поколения го заслужават. Левски е даденост в българския спорт и живот. Неговото спасение ще е радост за много голяма група хора", заяви Папазов пред БНТ.

"Много ще е трудно за Николай Костов след Станимир Стоилов. Винаги съм си мислил дали човек може да връща времето. Ако можем да върнем времето и днес да е 7 април, сега Мъри щеше да е по-мъдър и да остане", убеден е той.

"Левски никога не може да загуби нарочно от ЦСКА. Левски никога няма да допусне ЦСКА да стане шампион, ако зависи от тях. Ако аз еднолично управлявам, бих играл всеки мач на живот и смърт и каквото определи съдбата. Ще понеса негативи, но ще мога да гледам всеки в очите, защото в спорта целта е да побеждаваш", допълва Папазов.

"Феновете са единственият постоянен участник в спасението на Левски. Все още Левски не е спасен, но е по-добре от 1 февруари 2020 година", каза още той и изрази мнение, че "сините" привърженици в момента са "малко разделени". Междувременно, Левски изглежда реши най-големия си проблем - НАП.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички