Oбвинение срещу Тити Папазов: Подстригал гаджето си, след като я "вързал за парното"?! (ВИДЕО И СНИМКА)


Oбвинение срещу Тити Папазов: Подстригал гаджето си, след като я "вързал за парното"?! (ВИДЕО И СНИМКА)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6862 0

Легендата на баскетболния тим на Левски - Константин Папазов, се замеси в жесток скандал. Думи на "синия" деятел в  интервю (преди 4 месеца) разбуниха духовете в социалните мрежи, а разкритие от последните часове придаде на историята допълнително смразяващ характер. 

Предисторията

Наскоро той гостува в популярния подкаст "При Тото". Срещата между него и популярния изпълнител е наблюдавана от над 2000 души на живо, както и от стотици хиляди пред екраните. 

В дадена част от споделеното в "Ютуб" видео бившият баскетболист разказва за случка със своя бивша половинка. С усмивка на лице той заявява, че я хваща в изневяра с най-добрия си приятел. Реакцията му - обръсва главата на момичето, докато нейните викове стъписват всички наоколо. (Интересен факт е, че видеата в канала на Тото към момента не са налични). 

Историята минава за "забавна" по време на интервюто, като мнозина се хихикат - къде на историята, къде на начина, по който г-н Папазов я поднася. 

Статията продължава след видеото (сегментът започав от 3:49.15):

Едни се борят, други се смеят

Интервюиращият и събеседникът му, както и немалка част от публиката, избухват в бурен смях при чутото. Разказът сякаш минава "между капките" и остава в историята. До момента, в който именно подобна случка "взриви" цялата страна.

От дни България е място на огромни протести поради скандалния случай от Стара Загора. 18-годишно момиче получава 400 шева, обръсната глава и счупен нос от своя приятел. Причината е подобна - ревност. Мнозина се сетиха за сходния случай с Тити, а потребител, който твърди, че е бил съученик с бившата половинка на Папазов, разказва с шокиращи детайли за случилото се преди години.

Публикуваме написаното от Йоко Захариев - Йоко (певица) без редакторска намеса:

"За съжаление момичето, за което Тити разказа беше моя съученичка. Ужасът тогава беше брутален за всички ни. Гергана (така се казва) след случката повече никога не се върна в клас и ние никога повече не я видяхме.

Чухме, че е емигрирала извън България. Ситуацията при Тото в предаването мина, хей така, между другото. Той няма никава вина за безразсъдното изказване на този психопат Тити, защото прозвуча почти на шега. Тръпки ме побиха когато чух как безцеремонно "човекът" Тити Папазов се похвали пред множество зрители в залата и интернет, как е постъпил с едно момиче в крехка възраст, нашето момиче, което още нямаше 18.

Само забрави да се допохвали, че е я е вързал с белезници за парното преди да започне да я подстригва и я оставя така, заключена, между 24-48 часа, докато я намерят близките й тогава", гласи коментарът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички