"Не бих я убил, аз само възпитателно я подстригвам", смразяващата история на Тити


"Не бих я убил, аз само възпитателно я подстригвам", смразяващата история на Тити

5571 0

Константин Папазов успява да прикове сериозно вниманието към себе си през последните дни, след като преди няколко месеца разказа в подкаста на Йонислав Йотов (Тото) история от миналото си. 

Тя е свързана с една от бившите му приятелки, като Тити един ден решил да накаже 16-годишното си тогава гадже заради изневяра. Причината за това му решение била изневяра с негов много близък приятел.

Тогава той сметнал за най-подходящо решение да подстриже насила момичето, което се "борило неистово за косата си". В крайна сметка той успял "само" да направи дупки, а междувременно съсед се намесил, тъй като помислил, че става въпрос за изнасилване. 

Разказът на Тити

"Пристига тя. Може би щях да простя, но изнагля. Викам - да те питам нещо. Възпитателно ти дадох съвет как да контролираш нагона си - кога си игра със Суно? Получих адски некоректен отговор. И викам сега, понеже моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И започва процесът на подстригване", разказва със задоволство, мимики и жестове Папазов.

Историята продължава с въпросната поява, при която мъжът от същия блог отишъл да провери какво се случва в апартамента. Тогава Папазов на вселуслушание го попитал какво би направил, ако хване жена си да му изневерява с най-добрия му приятел, на което той отговорил: "Ще я убия".

"Виж каква е разликата, аз само възпитателно я подстригвам", разказва, че е отговорил на съседа си Тити. В този момент публиката, водещият и разказвачът заедно избухват смях, а секунди по-късно следват и бурни аплодисменти. 

Реакциите

По време на историята Йонислав Йотов е видимо въодушевен и впечатлен от историята, като на няколко пъти реагира с присмех на разказите. 

Припомняме ви, че видеото е от преди известно време, но става все по-популярно след поредния случай на ужасяваща агресия от мъж срещу жена по родните географски ширини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички