Неймар тъгува по футбола, докато печели десетки хиляди от покер


Неймар тъгува по футбола, докато печели десетки хиляди от покер
Снимка: GettyImages

1523 0

Неймар тепърва започва възстановяването си от тежката контузия, която получи по време на паузата за националните отбори. Последния пролетен полусезон за бразилеца също беше тежък, но сега ще лекува коляното си след глезена през изминалите месеци. 

Нападателят получи тежкото нараняване на 18-и октомври, а Poker News съобщава, че след само пет дни скъпоплатеният играч е завършил втори в престижен турнир. Така е спечелил 66 056 долара от последното издание на $5,200 Titans Event в PokerStars.

Успехите на Неймар в покера

За Неймар отдавна се знае, че обожава играта с карти, но играе само за страстта от победата. Успехът през уикенда е един от най-мощните от финансово естество в кариерата му. 

Припомняме ви, че в началото на 2022 година бразилецът завоюва близо 24 000 долара с третото си място, а още едно такова му донесе над 125 000 долара от $10,300 High Roller.

И докато се възстановява от поредната си контузия - не е изключено Неймар да вземе участие в надпреварата в Сао Паоло през ноември или тази в Лас Вегас на по-късен етап. 

Вижте колко печели Неймар от Ал Хилал и ФИФА, докато е контузен!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички