Лечков за Бербатов и екипа му: Неподготвени хора, живеят, за да внасят напрежение


Лечков за Бербатов и екипа му: Неподготвени хора, живеят, за да внасят напрежение
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6486 0

Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, отговори на отправените твърдения от Димитър Бербатов в понеделник на свикана от легендата пресконференция. 

Българската легенда отправи по-рано през деня сериозни твърдения към БФС и "Сливен", който винаги през годините е бил свързван с Лечков

Лечков на практика използва момента да отрече всички обвинения на Бербатов и дори направи разкритие от своя страна. Оказа се, че нашумелият през последните часове Минерал Овощник е предложил лиценза си на Сливен за 15 000 лева. 

Отговорът на Лечков

"Това са думи на неподготвени хора. Материалите с решенията се изпращат една седмица преди това. Животът на тези хора (б.р. Бербатов и щабът му), се състои в това да създават напрежение около мачовете на националния отбор. Нищо съзидателно не правят. Затова преди време ги нарекох млади богати пенсионери.

Понеже лично съм засегнат по темата със Сливен, призовавам Бербатов и хората му да си проверят източниците. Имаме запис как от Овощник предлагат да си продадат лиценза на Сливен за 15 хиляди лева.

Явно така смятат да развиват футбола, с такива хора и такива клубове", категоричен бе ветеранът в твърденията си пред Блиц. 

Вижте реакцията на спортното министерство след обвиненията на Бербатов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички