Министерството на спорта реагира срещу БФС след сигнала на Бербатов


Министерството на спорта реагира срещу БФС след сигнала на Бербатов
Снимка: LAP.bg / колаж на SportLive

2304 0

Министерството на младежта и спорта излезе с официална позиция след днешните изнесени от Димитър Бербатов информации на специална пресконференция. По думите на българската легенда - 136 футболни клуба са били изключени от БФС. 

Поради тази причина министър Димитър Илиев ще изиска цялата информация от Българския футболен съюз по случая. От министерството потвърдиха и за днешната среща между Илиев, Бербатов и министър-председателя акад.Николай Денков.

Позицията на спортното министерство

"Министър Илиев ще предприеме допустимите мерки според правомощията, които законът му дава, за изясняване на казуса и търсене на решения. Темата отдавна е във фокуса на обществения интерес и влияе върху развитието както на професионалния, така и на детско-юношеския футбол.

Министерството на младежта и спорта ще оповести всички данни, които получи и ще създаде пълна прозрачност на процесите. В същото време министър Илиев ще инициира срещи с всички заинтересовани страни по казуса за търсене на решения", пишат в допълнение от министерството на официалния си сайт. 

Вижте какво сподели Димитър Бербатов по време на неочакваната пресконференция днес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички