"Кучета на Лечков разкъсаха моето, а той ме нападна": Грозни сцени и сериозно обвинение


"Кучета на Лечков разкъсаха моето, а той ме нападна": Грозни сцени и сериозно обвинение
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

11516 0

До ужасяващ случай се е стигнало до градския стадион в Сливен. Семейство се оплака, че кучето им е било разкъсано, като обвиняват за това агресивни животни, които са собственот на легендарния Йордан Лечков.

Семейството обясни, че две агресивни кучета - немски овчарки, които били без намордник, нападнали тяхното. Въпросните кучета пък били на Йордан Лечков, като той е обвинен за безотговорно поавдение.

"Преди две вечери се разхождахме със съпругата ми в парк "Юнак". На това място бяхме нападнати от две агресивни кучета без намордници, които излязоха от централния вход. Те нападнаха нас, но разкъсаха нашето куче Арчи.

Съжденията на Лечков ни връщат през 90-те години. Голямото куче да изяде малкото и малкият човек да бъде смазан. Нека общината и отговорните органи проверят концесионерът собственик ли е на публичните места. Той да се държи като собственик, да ни го ни и ние да сме виновни, че сме станали жертва на агресията на неговите животни" - сподели Христо Халачев пред bTV.

Бившият кмет на града Лечков е бил словесно агресивен, като е заявил, че стадион "Хаджи Димитър" и всички прилежащи улици са негови, както и че той и кучетата му са си у дома. Пред bTV Лечков сподели:

"Истината винаги е посредата. Това е концесия, която е затворена. На 200 метра има парк, където е забранено да се разкарват кучета. На 100 метра има парк за кучета. Тези хора всяка вечер или всеки ден минават от тук и знаят, че ние разполагаме с и гледаме кучета, станаха осем години вече.

Кучетата са на наша територия. Оградено е навсякъде, може да си направите проверка. Търсят се евтини сензации, на мен ми омръзна да се занимавам с едно и също нещо".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички