Лечков: Тези хора провалиха Стоичков, Пенев, Хубчев - занимават се с дребни лъжи


Лечков: Тези хора провалиха Стоичков, Пенев, Хубчев - занимават се с дребни лъжи
Снимка: "Р-еволюцията"/Facebook

21486 0

Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, продължи с отговорите по адрес на Димитър Бербатов и екипа му, който в понеделник по обед даде специална пресконференция. По време на нея бяха отправени сериозни обвинения към управляващите БФС. 

В тази връзка Лечков използва и ефира на bTV, за да се обоснове в защита на футболната ни централа. Припомняме ви, че част от обвиненията на Бербатов са пряко срещу клуба на ветерана - "Сливен".

Мнението на Лечков

"Тези клубове са изключени за уронване на престижа. БФС вече не прави компромиси. Може ли да замерваш с плодове и зеленчуци сградата на футболния съюз? То това се видя от всички, нали?

Сега наближават мачовете на националния отбор и Бербатов и екипът му гледат да създават напрежение. Нямат никаква футболна дейност и са тотално неподготвени. В Сливен залагаме на млади момчета, 16-17 годишни. Понеже се персонализира много, нека той вземе един клуб да видим дали може да харчи 2 лева.

Нещо съзидателно правят ли тези хора през тези години? Кандидат на кое е за президент? Сега разбрахте ли защо от 2006-2007 година сигнализирам - тези хора провалиха такива имена като Стоичков, Любо Пенев, Хубчев и т.н. Сменяха треньорите така, само с такива дребни лъжи и измами се занимават, или се забравиха тези неща?

Сливен не е изпадал, по правилник изпадат два отбора, те не са подготвени, вижте документацията на БФС", обяснява Лечков. 

Вижте първоначалните обвинения на Бербатов към БФС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички