Кристиано Роналдо посочи незабравимия спомен от футболната си кариера


Кристиано Роналдо посочи незабравимия спомен от футболната си кариера
Снимка: Getty Images

3497 0

Легендата на световния футбол - Кристиано Роналдо, даде любопитно интервю, в което сподели един от най-незабравимите моменти от богатата си кариера на терена.

Нападателят на Ал Насър записа най-силните си моменти с Реал Мадрид, за който записа 438 двубоя, 450 гола и 131 асистенции. Междувременно с "викингите" спечели и куп трофеи, сред които и 4 пъти Шампионска лига. 

"Десима" с Реал е момент, който ще остане завинаги в паметта ми, никога няма да го забравя. Когато отидеш в Реал Мадрид, разбираш, че спечелването на Шампионската лига е нещо като мания, всички там бяха обсебени от десетата титла.

Спечелихме Шампионската лига четири пъти за пет години. Това е... уау. Но мисля, че можехме да се справим по-добре. 10-ата титла се оказа специална. Всички го искахме. Това е момент, който винаги ще помня", обясни Роналдо пред YouTube канала на LiveScore.

37-годишният португалец игра за Реал Мадрид от 2009 до 2018 година, като преди това бе част от Манчестър Юнайтед, а при края на престоя му на "Сантяго Бернабеу" се присъедини към Ювентус.

Вижте каква сума предлага саудитски бизнесмен за среща с Роналдо и Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички