Кралев с мощна атака: Това е ниска физическа култура - все едно да отидеш по анцуг на сватба


Кралев с мощна атака: Това е ниска физическа култура - все едно да отидеш по анцуг на сватба
Снимка: БГНЕС

5044 0

Родният министър на младежта и спорта във Второто и Третото правителство на Бойко Борисов - Красен Кралев, направи любопитен експертен коментар по адрес на свой "съперник" в политиката.  

Става въпрос за Трайчо Трайков, който в момента е кмет на район "Средец" в София, издигнат от Демократична България. По-рано през седмицата той публикува няколко снимки от новия "уличен" фитнес в Борисовата градина, който бива изпробван лично от кмета. 

Облеклото на Трайков обаче не се хареса на Кралев и той сподели публично една от снимките с коментар към нея в съботния следобед. 

Мнението на Кралев

"Ех, Трайчо ….

🏋🏻Да демонстрираш, че извършваш спортни занимания с дънки и риза с дълъг ръкав показва единствено ниска физическа култура. Това е все едно да отидеш по анцуг на официален прием или на сватба.

⛳️Няма по-голямо пренебрежение към професията на атлетите от това да демонстрираш практикуване на спортни активности в ежедневно облекло!

🎭Човекът на снимката очевидно е освободен от физическо, но пък идват избори. Не му вярвайте", пише Кралев в социалните мрежи, като добави и снимка на Трайков.

 Вижте каква молба имаше наскоро Кралев към феновете на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички