Спортист отказа да се ръкува с "Краден Крадев" на награждаване, Кралев го отряза от обща снимка


Спортист отказа да се ръкува с "Краден Крадев" на награждаване, Кралев го отряза от обща снимка
Снимка: Фейсбук

23455 0

Спортист отказа да се ръкува с бившия спортен министър Красен Кралев по време на награждаване на състезание по лека атлетика във Варна. 22-годишният Владислав Михайлов, който се състезава в средните и дълги бягания, завърши на второ място на шосейния пробег "Варна", а на награждаването реши да изрази гражданската си позиция.

Бившият спортен министър Красен Кралев, който е родом от Варна, бе поканен да награди призьорите в състезанието. Когато Кралев понечи да се здрависа със сребърния медалист, Михайлов недвусмислено му показа, че отказва да му подаде ръка.

По-късно Владислав Михайлов аргументира действието си така: "Господин Краден Крадев трябваше да награди победителите от днешното състезание.. Май съм леко неудобен, отказвайки да се здрависам с един от хората, заради които нямаме спорт."

Любопитното е, че Красен Кралев публикува в профила си във Фейсбук снимка от награждаването на призьорите, но случайно или не, завършилият на второ място Михайлов бе отрязан.

Спортистът сподели странно отрязаната снимка на Кралев и предположи, че може да е изрязан, "понеже (Кралев) се е понагушил доста и за да се съберем всички на снимката му трябва режим панорама".

*Впоследствие Красен Кралев изтри снимката от профила си във Фейсбук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички