В деня на изборите: Красен Кралев изтри снимка, за да замаже циничен акт


В деня на изборите: Красен Кралев изтри снимка, за да замаже циничен акт
Снимка: БГНЕС

3494 0

Бившият спортен министър Красен Кралев изтри снимка от профила си във Фейсбук в опит да замаже свой циничен акт. Става въпрос за обща снимка на Кралев с призьори от награждаване на лекоатлетическо състезание във Варна, на която липсваше един от наградените състезатели.

Както вече SportLive писа, през изминалия уикенд лекоатлетът Владислав Михайлов, завършил втори в шосейния пробег "Варна", отказа да се ръкува с Красен Кралев, който бе поканен да награди медалистите. Михайлов обаче реши да изрази гражданската си позиция, като не подаде ръка на Кралев.

По-късно Красен Кралев публикува снимка от награждаването, но - случайно или не - отказалият да му подаде ръка Михайлов бе отрязан от снимката. След като SportLive писа в неделя за странно изрязаната снимка, часове по-късно въпросната снимка бе изтрита от Фейсбук профила на Кралев.

Владислав Михайлов, който по-рано бе споделил отрязаната снимка на Кралев на стената си във Фейсбук, коментира, че кандидат-депутатът от ГЕРБ "е свалил поста и не можем да се майтапим как ме е резнал от снимката".

С изтриването на снимката Кралев по-скоро "замазва" проблема, отколкото да го решава. Бившият спортен министър дължи най-малкото обяснение за поведението си като публична фигура, а може би и извинение към очевидно умишлено отрязания от снимката спортист.

Още по темата четете в материала "Спортист отказа да се ръкува с "Краден Крадев, Кралев го отряза от обща снимка"

*Публикацията на Красен Кралев, която бе изтрита от профила му във Фейсбук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички