Илич с нови разкрития за работата с Йешич и часовете след смъртта му


Илич с нови разкрития за работата с Йешич и часовете след смъртта му
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3542 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира отново пред сръбските медии трагичната смърт на бившия наставник на "червените" - Миодраг Йешич. 64-годишният специалист загина вчера при автомобилна катастрофа, а Илич си припомни за работата с "Генерала" в Партизан. 

Младата легенда на "гробарите" разкри пред "Новости" колко тежко е преживял новината за смъртта на Йешич и че по темата го е потърсил лично и президента на ЦСКА. 

"Добър човек и страхотен треньор. Работехме добре, когато той водеше Партизан през 1999 и 2000 година. В България го смятат за Бог. Нарекоха го Генерал, говори се много за него. Дори президентът на ЦСКА ми се обади. Човекът е в шок и не може да повярва. И до днес в България се помни отстраняването на Байер, когато той водеше ЦСКА. Йешич влезе в историята на клуба и оправдава прякора, който му е даден.

Тъжна съдба, не знам какво да кажа. Имаше подобна съдба, каквато и дъщеря му. Много хора ми се обадиха от България и Сърбия. В шок са", обяснява Илич.

Ето още какво сподели Илич пред сръбските медии за Йешич!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички