Саша Илич: Загубата на Йешич е непоправима, съдбата не го пощади


Саша Илич: Загубата на Йешич е непоправима, съдбата не го пощади
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2793 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, направи лаконичен коментар по адрес на Миодраг Йешич, след като легендарният футболист и треньор загина трагично през днешния ден. 

Бившият треньор на "червените", който направи ЦСКА шампион за 30-и път в историята на българския футбол, си отиде от този свят на 64 години след автомобилна катастрофа. Бившият и настоящият треньор на "червените" се познават от взеимния им период в Партизан през сезон 1999/2000.

"Потресен съм, голяма трагедия! Беше добър треньор, но преди всички добър човек. Научих много от него", обясни Илич пред Republika.rs.

44-годишната легенда на Партизан говори и пред сръбското издание на "Телеграф":

"Дори не знам какво да кажа в този момент, освен че смъртта на Йеша е голяма трагедия. Непоправима загуба за Партизан и за сръбския футбол. Йешич е легенда, защото навремето защитаваше цветовете на националния отбор на велика Югославия. Тогава не беше никак лесно да влезеш в отбора заради огромната конкуренция.

Той беше изключителен човек, честен и искрен. За съжаление приживе самият той преживя много страдания. Дъщеря му беше убита и дори не мога да си представя как се е борил с това, но съдбата го отведе по същия път, не го пощади…", сподели треньорът на ЦСКА.

"Наскоро се чухме, разбрахме се да се видим. Сега всички сме тъжни. Един страхотен човек, легенда на Партизан, си отиде твърде рано", завърши тъгуващият Саша Илич.

Вижте какъв рекорд на Йешич Илич подобри преди по-малко от месец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички