Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович: Желая на Саша Илич да има късмета да избира нови футболисти, да има право


Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович: Желая на Саша Илич да има късмета да избира нови футболисти, да има право
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2061 0

Бившият старши треньор на ЦСКА Бруно Акрапович даде интервю пред "Тема Спорт", в което коментира шансовете на "червените" за титлата в Първа лига през сезон 2022/23.

"Има още много мачове. Вярвам обаче, че ЦСКА може да го направи - да стане шампион. Ако успеят да докарат качествени футболисти на някои позиции, на които им липсват такива, ще могат да продължат по тази възходяща линия", заяви босненецът и допълни:

"Трябва да се използва подемът и да се обединят феновете, които са силното им оръжие. С мощна подкрепа от трибуните на Лудогорец ще му е трудно. Въпреки, че в Разград пак имат много качествени играчи. Но, ако първенството продължава по този начин от есента, давам повече шансове на ЦСКА".

55-годишният Акрапович бе попитан и дали, след като знае как се прави селекцията на "Армията", смята, че Саша Илич ще успее да реализира идеите си: "При мен помните каква беше ситуацията с новите играчи, но не искам да се връщам към тази тема. От сърце желая на Саша Илич да има късмета да избира нови футболисти, да има право. Всички в ЦСКА трябва да усещат тази възможност и след толкова много години да се качат на върха", бе отговорът на бившия наставник на Локомотив Пловдив, който в момента е начело на Ал-Уехда (Саудитска Арабия).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Съдбоносен ден за ЦСКА - подписа важен меморандум за новия стадион!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички