За поне трима играчи и лагер с престижни контроли умуват в ЦСКА


За поне трима играчи и лагер с престижни контроли умуват в ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4198 0

ЦСКА тази вечер официално се събира за последно през 2022-ра година. "Червените" ще отпразнуват вчерашния успех на осминафиналите над Септември за Купата на България и успешния есенен полусезон, с който "армейците" си заслужиха да зимуват на точка пред 11-кратния шампион Лудогорец.

След тържеството в столично заведение всички футболисти ще бъдат пуснати в почивка до 5 януари, когато трябва да се приберат в София за медицински тестове преди началото на зимната подготовка на тима, съобщава БТА.

Това се явява и първа по-сериозна почивка за голяма част от футболистите, които имаха сложна програма между миналия и настоящия сезон поради Мондиал 2022.

Спортно-техническото ръководство на "червените" работи активно и по окончателното уточняване на програмата в паузата преди старта на пролетния полусезон. Те ще се опитат да изиграят няколко престижни контроли, а отборът отново по всяка вероятност ще се подготвя в Турция, може би в Белек.

Междувременно старши треньорът Саша Илич се надява ръководството да му осигури поне две-три нови чуждестранни попълнения, сред които варират желаните позиции - защитник, халф и нападател.

Вижте кой ключов играч официално преподписа с ЦСКА през днешния ден!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички