"Гладиатор, голмайстор и шампион": Стоичков пожела успех на Ибрахимович


"Гладиатор, голмайстор и шампион": Стоичков пожела успех на Ибрахимович
Снимка: Getty Images

3881 0

Легендата на родния футбол - Христо Стоичков, написа поздравителен пост до оттеглилия се снощи от професионалния футбол Златан Ибрахимович. 

Шведската легенда сподели след последния двубой на Милан за сезона, че той не се оттегля единствено от "росонерите", а приключва изцяло с професионалните футболни ангажименти на 41-годишна възраст след бляскавата си дългогодишна кариера. 

Ибрахимович казва "стоп" след 827 двубоя, в които се отчете с 496 попадения и 204 асистенции, като до последно се състезаваше на най-високо ниво, въпреки че между 2018-а и 2020-а година напусна Манчестър Юнайтед, за да се присъедини към американския елит. 

След това се завърна в Милан, за да завърши кариерата си с дългоочаквана за италианския гранд титла, която завоюва през миналата кампания. 

Пожеланието на Камата

"Ти беше истински гладиатор на терена!👊👊👊 Неповторим голмайстор и шампион!👊👊👊 Поздравления за цялата ти кариера!🙏🙏🙏 Успех в бъдещите начинания!😃 Аплодисменти, Zlatan Ibrahimović 🙏🙏🙏", написа Камата по адрес на шведът в социалните мрежи.

Вижте емоционалното оттегляне на Ибрахимович от футбола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички