Ас на Севиля покани Стоичков в съблекалнята: Да дойде и да ни даде съвет за финала!


Ас на Севиля покани Стоичков в съблекалнята: Да дойде и да ни даде съвет за финала!
Снимка: Instagram

2043 0

Полузащитникът на Севиля Иван Ракитич покани легендата Христо Стоичков в съблекалнята на тима. Хърватинът се надява носителят на "Златната топка" за 1994 година да им помогне със съвет как да спечелят финала на Лига Европа, който е тази вечер. Съперник на андалусийци е тимът на Рома, воден от Жозе Моуриньо. 

И Стоичков, който е специален гост на финала, и Ракитич са бивши футболисти на Барселона. Халфът игра на "Камп ноу" в периода 2014-2020 година и записа 200 мача и 25 гола. През 2020 г. той се завърна при андалусийци.

"За мен винаги е огромно удоволствие да се срещна със Стоичков. С такава легенда на Барселона! Той е един от най-големите играчи в историята на футбола. Всяка секунда заедно с него е невероятно изживяване. Ако дойде в съблекалнята преди мача и ни даде някой съвет как да победим, ще бъде невероятно", заяви Ракитич, след като се видя с Камата в Букурещ,

"Има много детайли около мача, обаче ми се иска да се концентрираме изцяло върху него. Ще бъде тежко, но знаем, че се справяме отлично във важните двубои. Уверени сме и се надяваме да примерем купата у дома", допълни хърватинът пред bTV. А ето с коя друга родна легенда Стоичков ще гледа финала в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички