"Още ми се щурее" - Христо Стоичков поздрави децата на 1-ви юни (СНИМКА)


"Още ми се щурее" - Христо Стоичков поздрави децата на 1-ви юни (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1360 0

Легендарният български футболист - Христо Стоичков, използва профила си в социалната мрежа Facebook, за да отправи поздрав към всички деца по случай празника им на 1-ви юни.

Камата прикачи снимка, на която позира с внучката си Миа и написа, че "въпреки че отдавна съм едно пораснало дете, и сега още ми се щурее"!

"1 юни! Един от най-любимите ми дни! Въпреки че отдавна съм едно пораснало дете, и сега още ми се щурее! Прегръщам ви всички малчугани! Целувки от мен и моята малка принцеса Миа!", гласи публикацията на 57-годишния Стоичков

Малко по-рано пък носителят на "Златна топка" се похвали, че е подарил фланелка с послание и автограф на министър-председателя на Унгария - Виктор Орбан, който навърши 60 години във вчерашния 31 май. Двамата са се видели три часа преди първия съдийски сигнал на финала на Лига Европа между отборите на Рома и Севиля, който се проведе в Будапеща.

"Три часа преди големия финал AS Roma - Sevilla FC се срещнах с Виктор Орбан! Може би най-обичащият спорта и футбола премиер! Поздравих го за страхотните стадиони, които Унгария направи. И за факта, че два от най-добрите отбора в Европа днес са му на гости! И не на последно място - честит юбилей, Orbán Viktor!", поясни бившият футболист на Барселона.

ПРОЧЕТЕТЕ и ВИЖТЕ ОЩЕ - Жозе Моуриньо се ядоса - нарече Антъни Тейлър 'испанец', загатна и че може да не остане в Рома! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички